GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Bağlarbaşı Anadolu Lisesi

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜNÜ ETKİNLİKLERİMİZ

Mrt

İstiklâl Marşı'mızın kabulünü 103. yılını coşku ve seviçle kutladık. İstiklâl Marşımızın yazarı Mehmet Akif ERSOY'u rahmet ve saygı ile anıyoruz.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Gazze'deki kardeşlerimiz için okulumuzda toplanan nakdi yardım Kızılay yetkillerine teslim edilmiştir. Yapılan yardım ile igili olarak KIZILAY tarafından okulumuza Plaket ve Belge takdimi yapılmıştır.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı sınıflar arası voleybol turnuvası tamamlanmıştır. 9. ve 10.sınıflar arasında oynanan müsabakalarda 9/F sınıfı 1. olmuştur. 11. ve 12.sınıflar arasında oynanan müsabakalarda 12/B sınıfı 1.olmuştur. Rekabetin, eğlencenin, dostluğun  ve centilmenliğin kazandığı turnuvamıza desteği için Sayın Okul Müdürümüz Ali KARAKUŞ 'a, katılım sağlayan öğrencilerimize, Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Feyzullah AÇIKBAŞ ve Sema KOÇ'a Teşekkür Ederiz.

Ock

Gezi gözlem kulübümüz, 17/10/2024 tarihinde Hidayet TABAK ve Serpil ÖZTEMİZ YUVANÇ  öğretmenlerimiz eşliğinde Mozaik Müzesi ve Panorama Müzesine çok eğlenceli ve kültür dolu bir gezi düzenledi.

Ara

Yarışma sonucumuz belli oldu.

Okulumuz Yeşilay kulübü olarak, Yeşilay hakkında farkındalık oluşturmak adına  düzenlediğimiz amblem yarışmasında

11/C sınıfından Fatma KİRAZ 1. olmuştur.

Ödülünü Okul Müdürümüz Ali KARAKUŞ 'tan almıştır.

Öğrencimizi Tebrik Ediyoruz.

25 Aralık Gaziantep'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102. yılı

Tüm Şehitlerimizi Rahmetle, Saygıyla ve Minnetle Anıyoruz.

Ara

Filistin için düzenlenen mektup, şiir ve kompozisyon Birincileri;

Mektup Dalında Birinci Olan 12/B Sınıfından ŞERİFE ŞEREF

Şiir Dalında Birinci Olan 9/F Sınıfından RÜMEYSA POLAT

Kompozisyon Dalında Birinci Olan 11/D Sınıfından KÜBRA SARICAN

Öğrencilerimizi Tebrik Ediyoruz.

Ara

Okulumuz Edebiyat öğretmeni Emel AYTURAZ, 11/D Sınıfı ile Reis Bey Tiyatro Oyununu oynadılar.

Ara

12. Sınıflara  Gaziantep Üniversitesini ve üniversite bölümlerini tanıtma amaçlı Okul Rehber Öğretmenleri Ayşe Dandıl ve Eylem Tuncer Dev

eşliğinde gezi düzenlendi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Gününü Büyük Bir Coşkuyla Kutladık . Emeği Geçen Tüm öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür Ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin  100. yılını büyük bir coşkuylal kutladık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkürler ederiz..

Eyl

Peygamberimizin Doğum Günü olan Mevlidi Nebi'yi büyük bir coşkuyla kutladık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 11. sınıf öğrencisi Beytullah BOZKURT Judo dalında il birincisi olmuştur. Öğrencmizi ve Öğretmenimiz Sema KOÇ' u tebrik eder, Türkiye finallerinde başarılar dileriz.